До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень чоловічої моди в Нью-Йорку: найяскравіші гості

Модний марафон в Нью-Йорку став ще довшим. Тепер перед стартом жіночого Тижня моди проходять і чоловічі шоу місцевих брендів. Триває це лише кілька днів, але стрітстайл-фотографи встигають зняти найцікавіше одягнених гостей. Так, цього сезону на вулицях Нью-Йорка панували багатошарові силуети і спорт-шик: масивні кросівки сусідили з лакованими тренчами, дуті куртки соковитих кольорів подружилися з анімалістичним принтом і логоманією, а вільні штани розфарбував картатий візерунок.

У величезному мегаполісі, де ритм життя завжди випереджає час, потрібно завжди бути в тонусі. Саме тому гості вибирали практичні сумки-шоппери, поясні і нагрудні сумки-бананки. Останнім штрихом в образах модників стали сонцезахисні окуляри: вузькі футуристичні моделі, різнокольорові окуляри-маски і круглі окуляри в стилі Джона Леннона. Vogue.ua заглянув у стрітстайл-звіти і зібрав найстильніші образи модників на Тижні чоловічої моди в Нью-Йорку.

Реклама

<b>стрит Нью-Йорк мужской</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.