До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 ідей, як носити джинсову куртку чоловікам цієї весни

Денім, як і біла футболка, — незамінний атрибут будь-якого гардероба.
Щосезону дизайнери використовують цю бавовняну тканину з саржевим переплетінням, щоб надати їй індивідуального характеру і модної цінності. Цієї весни джинсова куртка залишається фаворитом серед верхнього одягу, незалежно від силуету — хай буде це XXL з ефектом потертості чи приталений крій пастельних відтінків. Vogue UA зібрав 7 ідей, як носити джинсову куртку цієї весни.

1. Синій денім

Реклама

Та сама річ, непідвладна ані часу, ані трендам, це джинсова куртка у своїй культовій версії, пофарбована в насичений синій. Поєднувати її радимо з бежевими чінос класичний, простий і бездоганний ансамбль.

2. Монохром

Найкращим рішенням нового сезону стане монохромний образ: білий або бежевий головні весняні кольори, здатні швидко поліпшити настрій.

3. Денім з ефектом потертості

Для более смелых почитателей моды звездой сезона станет альтернатива в виде джинсовой куртки с заметным выцветшим принтом – делайте ставку на denim total look.

4. Пастельні відтінки

Сезон весна-літо 2021 точно пройде під егідою пастельних тонів, наповнених м'якими переливами сливово-рожевого, пурпурного і навіть небесно-блакитного. Радимо вибрати джинсову куртку в м'якому цукерковому відтінку.

5. Багатошаровість

Навіть якщо погода поки що не радує теплими днями, це не привід відмовлятися від улюбленої джинсової куртки. На допомогу прийде улюблений стилістичний прийом streetstyle-зірок багатошаровість. Денім спрацює добре, наприклад, в парі з бавовняним тренчем в насиченому смарагдовому відтінку.

6. Денім + шкіра

Два протилежних, але однаково незамінних матеріали в цьому сезоні, які, об'єднавшись, здатні створити актуальний образ за мить.

7. Денім з ілюстраціями

Актуальним вибором сезону стане джинсова куртка в дусі 80-х років або з елементами гранжу, майстерно прикрашена всілякими ілюстраціями і принтами.

Текст: Alexandre Marain

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.