До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Патрік Стюарт у костюмі Dior Men

Останні кілька років чоловіки продовжують вражати своїми виходами на червоні килимові доріжки. Насамперед увага зосереджена на молодих зірках Голлівуду. Міленіали і представники покоління Z, такі як Езра Міллер, Гаррі Стайлз і Тімоті Шаламе, можуть дозволити собі одягнути незвичні костюми, спідниці та майже все, що тільки спадає на думку. Але молодість не є обов'язковою умовою для експерименту зі стилем. На прем'єрі "Ангелів Чарлі" в Лос-Анджелесі сер Патрік Стюарт дав "дітям" урок про актуальність високої моди – прибув до Regency Theater в образі з колекції Кіма Джонса для Dior Men.

Патрик Стюарт Патрік Стюарт

79-річна зірка франшиз "Зоряний шлях" і "Люди Ікс", Патрік Стюарт завжди добре одягався, але зазвичай дотримувався суворої класики. Ідеально зшиті костюми або піджаки становили основну частину його гардероба для прем'єр і прес-турів, але для перезапуску "Ангелів Чарлі" він вибрав цікавіший образ – костюм Dior з відсиланням до традиційного смокінга, доповнений широким поясом і пошитий з технологічної бавовни. У супроводі колег по фільму, Крістен Стюарт, Наомі Скотт і Елли Балінської, Стюарт мав сліпучий вигляд і довів, що справжнє почуття стилю не підвладне часу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.