До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підручні матеріали: вибираємо чоловічі сумки

Ідея стосовно того, що чоловіки можуть носити сумки, донедавна була досить стигматизована. Винятки поширювалися тільки на рюкзаки або бананки. На щастя, у наші дні різні моделі сумок (чи то тоут, чи то клатч) перестали бути предметом лише жіночого гардероба. Натомість у 2020 році вони стали одним з найпопулярніших трендів чоловічого одягу.

Завдяки тому, що Кім Джонс переосмислює архіви Dior Man, випускаючи модні нині сумки Saddle, а Вірджил Абло урізноманітнює чоловічий одяг за допомогою яскравих клатчів Louis Vuitton, сумки стали одним з головних аксесуарів у колекціях різних брендів.

Реклама

Неважливо, виберете ви одну з мініатюрних сумок Jacquemus чи крос-боді Chanel, як Фаррел, поняття "сумка для чоловіків" більше не піддається будь-яким заборонам чи стереотипам. Сьогодні ці аксесуари перебувають на активному шляху становлення основним продуктом для чоловіків, перевершуючи гендерні стереотипи й стаючи синонімом тенденцій чоловічого одягу незалежно від стилю, практичності або потреби.

<b>men bags 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.