До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі чоловічі сумки сезону весна-літо 2021

Після непростого року, який супроводжувався глобальною пандемією, 2021 має стати роком свободи — цей лейтмотив звучав у колекціях весняно-літнього сезону всіх без винятку дизайнерів. Свобода вибору й вираження творчих ідей чітко простежується і в аксесуарах, зокрема в сумках, представлених під час показів чоловічих колекцій. Класичні лінії, експериментальні форми, нові тканини й забарвлення — vogue.ua зібрав найкращі чоловічі сумки, які варто додати до гардероба в новому сезоні.

М’які рюкзаки й сумки

Наступної весни головний акцент буде зроблений на функціональності й практичності. Найкращою аксесуарною партією в такому разі стануть м’які й об’ємні сумки та нейлонові або бавовняні рюкзаки — такі силуети відсилають до утилітарного стилю, що знову серед трендів чоловічої моди, і дають змогу надати будь-якому образу елегантності й невимушеності. Надихнутися можна колекціями Jil Sander, Ermenegildo Zegna і OAMC.

Реклама
Ermenegildo Zegna
Jil Sander
OAMC
Поясні сумки

Падіння попиту на поясні сумки модні критики пророкують майже щосезону, але вони й досі в топі аксесуарних трендів. Цього сезону тенденція повертається з новим розмахом — тепер у гру вступають шкіряні сумки-баски, як у Jil Sander, а носити їх можна й перекинувши через шию, як на показі Giorgio Armani. Особливо ефектними будуть моделі з логотипами або монограмою — ідеї стилізації можна перейняти в Balmain.

Giorgio Armani
Jil Sander
Balmain
Ремінь безпеки

Сумки з ременями з міцної тканини й запобіжниками, що раніше асоціювалися радше тільки зі спортивним стилем та екстремальними різновидами спорту, перекочували й на великі подіуми. Ефектною інвестицією стануть однотонні моделі, як у колекціях Dior Men, Sunnei та Bottega Veneta — практичні аксесуари, не позбавлені міського шику.

Sunnei
Dior Men
Bottega Veneta
Шопер

Ще одна ода практичності — сумка-шопер. Полотняна, за формою подібна до трапеції, вона стане в такий спосіб завершальним штрихом будь-якого вбрання — чи то пляжний, чи то діловий образ. Радимо придивитися до незвичних моделей з деніму, виготовлених у техніці печворк, як у Dolce & Gabbana.

Etro
Giorgio Armani
Dolce&Gabbana
Геометричні сумки

Тренд на строгі геометричні форми започаткували жіночі колекції сезону осінь-зима 2020/2021. Прийдешньої весни такі аксесуари мають усі шанси захопити й світ чоловічої моди: круглі, циліндричні, трикутні, квадратні та інші геометричні форми стали джерелом натхнення для багатьох дизайнерів. Знайти варіант до душі й надихнутися на модну інвестицію можна в колекціях Celine Homme, Fendi і Givenchy.

Celine Homme
Givenchy
Fendi
Travel bag

Такі сумки для подорожей у новому сезоні мають намір оселитися в гардеробах усіх модників — дизайнери покладають великі надії на цей рік і в плані свободи пересування. Хай там як, актуальними будуть моделі світлих відтінків з флористичними принтами, як у колекції BOSS, з місткими кишенями, як у Kenzo, або в шкіряному виготовленні з впізнаваною монограмою, як у Louis Vuitton.

BOSS
Kenzo
Louis Vuitton

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.