До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 ідей, як носити білі джинси цього літа

Білі джинси — must have весняно-літнього чоловічого гардероба. Цей лідер гідний поваги кожного модника, адже здатний привнести хвилю особливого літнього настрою в усі різновиди образів. Щоб поєднувати їх правильно, дотримуючись трендів 2021 року, vogue.ua зібрав 6 найкращих комбінацій з весняно-літніх чоловічих колекцій.

Білі джинси + пуловер

Одне з головних поєднань колекцій цього сезону, яке найкраще годиться для поточного літнього клімату, — це білі джинси зі структурованим пуловером з легкого кашеміру або вовни. Модель з нової колекції Dior весна-літо 2021 вирізняється прямим кроєм, еластичним поясом і асиметричним низом. А різноколірні бризки фарби на штанах додають характеру й художнього вигляду звичному виробу.

Реклама
Dior
Білі джинси + байкерська куртка

Велика частина деніму на подіумі поточної чоловічої колекції Celine від Еді Слімана — білі джинси, і нам подобається це через особливу креативну інтерпретацію елемента, який вважається незамінним у літньому гардеробі. Комбінація з різнобарвною шкіряною байкерською курткою додає шарму двоколірним джинсам, що робить їх надзвичайно цікавими з погляду моди.

Celine
Білі джинси + кардиган

Комбінація з в’язаним кардиганом також універсальна й для теплих літніх вечорів. В образі з чоловічої колекції Alexander McQueen від Сари Бертон довжина кардигана й еластична гумка, додана до штанів, надають образу невимушеного й розслабленого вигляду. А масивні прикраси й темні армійські черевики вносять нотку британського панку.

Alexander McQueen
Білі джинси + джинсовий піджак

Тим, хто любить безпрограшні комбо, чоловіча колекція весна-літо 2021 від Dolce & Gabbana припаде до душі. Піджак і джинси з накладними кишенями зроблено з однакового деніму з ефектом акварельних фарб. Завершити образ пропонуємо базовими елементами, як-от біла сорочка й однотонні кросівки.

Dolce & Gabbana
Білі джинси + смугастий принт

Якщо вам не хочеться відмовлятися від яскравих кольорів, комбінуйте білі джинси з яскравим смугастим принтом, як в образі від MSGM. Злегка мішкуватий крій і контрастна строчка на джинсах відсилають до стилю кінця 90-х, тоді як лонгслів, прикрашений торочками, і аксесуари туриста (панама, сонцезахисні окуляри й маленька сумка для найпотрібнішого) відразу додають духу авантюризму.

MSGM
Білі джинси + плащ + сандалії

Образ з білими джинсами з чоловічої колекції весна-літо від Isabel Marant — мабуть, найсміливіший з нашої вибірки. Довгий плащ і сандалі з тонкими шкіряними ремінцями й заклепками змушують нас вірити, що це вбрання може ідеально підійти для раптової літньої бурі. А легкий ефект тай-дай на джинсах врівноважує креативність дизайну й просить вибачити незвичне поєднання.

Isabel Marant

Текст: Italo Pontano

За матеріалами vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.