До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вілл Сміт випускає серіал про те, як він схуд

Вілл Сміт офіційно випустив трейлер свого серіалу — The Best Shape Of My Life ("Найкраща форма в моєму житті"). У шоу Сміт розповідає й показує, як йому вдалося схуднути.

Раніше цього року Сміт опублікував в Instagram своє відверте фото в "найгіршій формі у своєму житті". Після публікації актор почав худнути й задокументував увесь процес. Упродовж кількох місяців Сміт у соціальних мережах розповідав про прогрес, ділячись із шанувальниками власними тренуваннями.

Реклама

Цей документальний серіал, що складається із шести епізодів, дає глядачам змогу дізнатися про те, які методи Сміт використовував для зниження маси тіла. Також у серіалі актор розповідає про емоційні та ментальні перешкоди, з якими він стикнувся, намагаючись скинути 20 фунтів (приблизно 10 кг) за 20 тижнів. Серіал "Найкраща форма в моєму житті" виходить на офіційному YouTube-каналі актора 8 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.