До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дитяче баскетбольне кільце Кобі Браянта піде з молотка

З моменту трагічної загибелі Кобі Браянта на початку 2020 року пам’ятні речі й предмети, пов’язані з легендарним баскетболістом, різко зросли в ціні й популярності. Тепер мегафанати можуть отримати важливий артефакт з дитинства Браянта: його баскетбольне кільце.

Коби Брайант во время игры New Orleans Hornets и Los Angeles Lakers, 2011Кобі Браянт під час гри New Orleans Hornets і Los Angeles Lakers, 2011

Дім у Пенсильванії, де минуло дитинства Браянта, нещодавно було продано за 810 000 доларів. Однак перед продажем власник будівлі прибрав баскетбольний щит зі списку предметів, що входили у вартість будинку, тому що покупець не був зацікавлений у додатковій платі за нього, як повідомляє TMZ.

Реклама

Тепер кільце продадуть на аукціоні. Важко сказати, якою в підсумку буде вартість лота, проте фанати вже платили астрономічні ціни за пам’ятні речі Кобі Браянта. Продавець виставить баскетбольне кільце на аукціоні Heritage Platinum Night Auction 20 лютого. Він також повідомив, що на торгах будуть представлені й інші пам’ятні речі з дому, де народився Кобі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.