До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чоловічі кюлоти — штани, на які варто звернути увагу

Що таке кюлоти? Швидкий пошук цієї речі в мережі видає зображення, що викликає подив. Цей предмет одягу має довгу й складну історію, що охоплює революцію, класові перипетії та феміністський рух, але в цьому матеріалі ми розповідаємо не про виникнення, а про сучасне застосування цих чоловічих штанів.

Деякі кюлоти на вигляд як дуже мішкуваті шорти, з кроєм ширшим, ніж у 1990-х, і завдовжки нижче коліна. Інші формальніші, з акуратними складками або торочками, — за фактом подібні до спідниць. Усе це свідчить про те, що кюлоти — річ, яка ніколи не залишиться непоміченою — а проте, з низки причин, вам неодмінно варто розглянути їх як ідеальне доповнення до гардероба.

Реклама

Штани-кюлоти з’явилися в найезотеричніших куточках чоловічої моди як наслідок взорування на вуличний стиль Ніка Вустера та обкладинку журналу з участю Френка Оушена. A$AP Rocky точно придбав одні, як і колумбійський співак Малума. Також ці штани можна було побачити на вулицях і подіумах під час останніх показів чоловічого одягу. Перспективні бренди, як-от Dries Van Noten, Jil Sander і Loewe, вдихнули нове життя в ці гігантські штани, спираючись на фундамент, що його створили японські бренди Comme des Garçons і Yohji Yamamoto.

Світ моди завжди охоче відгукується на те, що ми називаємо "дивацтвом еліти". Найзахопливіше вбрання — Лакіт Стенфілд у комбінезоні Saint Laurent на церемонії вручення премії "Оскар", Ден Леві в костюмі зі спідницею Thom Brown на церемонії вручення премії "Еммі", Тревіс Скотт у розкльошених штанах на останньому показі Dior — і далі демонструє, якою різноманітною і цікавою може бути чоловіча мода. І кюлоти відповідають усім вимогам, щоб стати наступним незвичним предметом одягу для чоловіків.

За матеріалами gq.com (Tyler Watamanuk)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.