До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чоловічі светри: актуальні моделі сезону осінь-зима 2022/2023

Різновидів чоловічих светрів відомо набагато більше, ніж ви могли б собі уявити. Однак у цьому матеріалі ми розповідаємо про 7 основних моделей сезону осінь-зима 2022/2023, які мають бути в будь-якому гардеробі.

Симон Порт ЖакмюсСимон Порт Жакмюс
Светр з круглим викотом
Fear of God EssentialsFear of God Essentials

Светр з круглим викотом — родич світшота, який так подобається чоловікам. Цю модель можна знайти в різноманітних кольорах, об’ємах, дизайнах, з різних матеріалів. Врешті, це найкласичніший та найстаріший тип светрів. Хоча немає нічого поганого в суперуніверсальних вовняних моделях нейтральних відтінків, не бійтеся виявляти авантюризм в експериментах із тканиною, кольором і силуетом.

Реклама
Светр під горло
Polo Ralph LaurenPolo Ralph Lauren

Водолазка або светр під горло — найпростіший спосіб зробити будь-яке вбрання стильнішим. Такий светр пасує до всього: костюмів, курток, фланелевих сорочок тощо. Ключ до впровадження цієї позачасової речі у ваш гардероб – придбати варіант з надм’якого кашеміру або суміші натуральних волокон.

Светр з невисоким коміром, що облягає шию
Loro PianaLoro Piana

Вважайте, що цей светр — молодший брат водолазки. Його переваги? Невисокий структурований комір, який щільно облягає шию, і прямий силует створюють невимушений та розслаблений вигляд.

Жилет-светр
Alex MillAlex Mill

Жилет-светр — чудовий варіант для створення багатошарового образу. Ця річ чудово поєднується із сорочками або лонгслівом чи футболкою, якщо ви прагнете мати невимушеніший вигляд. Жилет також чудово пасує до будь-якого верхнього одягу, не додаючи зайвого об’єму.

Кардиган
AspesiAspesi

Кардиган — ще один чудовий елемент для створення багатошарового силуету. З невідомих причин чоловіки часто недооцінюють цей предмет гардероба. Однак об’ємний затишний кардиган — базова й потрібна річ. Зрештою, він поєднується майже з усім.

Светр на застібці
PurdeyPurdey

Светри на застібці повернулися в моду разом з відродженням стилю нормкор. Чоловіки дуже полюбляли вдягати їх наприкінці XX століття. І це не дивно! Светр на застібці не лише стильна, а й практична та багатофункціональна річ.

Светр поло
Isabel MarantIsabel Marant

Поло загалом лишається незмінним атрибутом чоловічого гардероба. Тож не дивно, що й для холодної пори року є светри з коміром і на ґудзиках. Це стильна, практична та універсальна річ, яку можна стилізувати як для офіційних заходів, так і для звичайних буденних справ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.