До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

25 наймодніших чоловічих пар сандалій цього літа

Сандалії і шорти — два літні предмети одягу, які викликають багато емоцій у світі чоловічої моди. Розмови про них часто сповнені упереджень, осуду та стереотипів. Але настав час не зважати на підсвідоме, мовляв, дорослі хлопці не носять сандалій. Ми живемо в прекрасному новому світі, і наші ноги заслуговують випробувати його повною мірою.

Gucci весна-лето 2021Gucci весна-літо 2021

З наближенням теплої погоди пора подумати про те, щоб усунути закрите взуття й високі кросівки з повсякденної ротації на користь найневимушенішої пари — сандалій. Тепер вони вважаються одним з найкрутіших різновидів взуття.

Реклама

Gucci весна-лето 2021Gucci весна-літо 2021

У сезоні весна-літо 2021 можна вирізнити два найпопулярніші різновиди сандалій. Перший — утилітарні на ремінцях, оскільки мають дуже добрий вигляд зі шкарпетками в тон. Такі пари можна знайти у Birkenstock, Marni та в експериментальних Suicoke. Другий — класичні шкіряні сандалі. Вони викликають бажання вдягнути лляну сорочку і вирушити у відпустку до Італії. Цього сезону такі моделі мають особливо вишуканий вигляд завдяки Marsèll, Church's і Jil Sander. Певна річ, що такі пари найкраще носити без шкарпеток, тому було б розумно зробити педикюр. І хоч яку модель виберете, варіантів для цього сезону дуже багато.

<b>man sandals</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.