До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ефект доміно: найкращі чорно-білі образи із чоловічих колекцій цього літа

Класику жанру "білий верх — чорний низ" дизайнери розігрують на новий лад

На показі весняно-літньої колекції Prada дизайнерка Міучча Прада серйозно захопилася темою наутики. В одному з павільйонів міланського Fondazione Prada моделі виходили на подіум у вбранні сучасного Моряка Папаї: чорні в’язані безрукавки з глибоким вирізом, вдягнені під білі матроські штани. У грі із чорними й білими об’ємами відчувалася особлива стриманість і дисципліна. Прямолінійні за смислом і нехитрі за композицією, чорно-білі образи привертають особливу увагу цього сезону.

Jil Sander, Prada, Valentino черно-белый мужская мода лето 2020Jil Sander, Prada, Valentino

Поетику чорно-білого одягу досліджують на головних подіумах Мілана й Парижа. Бельгійська дизайнерка Анн Демельмейстер зробила такі контрастні комплекти своєю візитною карткою. Цього сезону креативний директор бренду Себастьян Меньє розвиває тему, пропонуючи спорядження молодого поета: в Ann Demeulemeester бавовняні жилети й труси-шорти передбачається носити під подовжені плащі, подібні до сюртуків.

Реклама
Raf Simons, AMI, Ann Demeulemeester черно-белый мужская мода лето 2020Raf Simons, AMI, Ann Demeulemeester
Довгі, майже до коліна, білі сорочки поверх чорних штанів показав П’єрпаоло Піччолі у Valentino. Один із флагманів сучасної чоловічої моди, дизайнер Раф Сімонс іде ще далі: вдягає строгі чорні піджаки під недбало закочені білі шорти. Про футболки з абстрактними чорно-білими принтами теж не забуває. Граючи з пропорціями чорно-білого одягу, можна домогтися майже супрематичної віртуозності: наприклад, одягаючи білі жилети поверх чорних сорочок, як у Jil Sander.
Balmain, Celine, Givenchy черно-белый мужская мода лето 2020Balmain, Celine, Givenchy

Цього сезону в чорно-білу гаму дизайнери фарбують і класичну клуніформу рок-зірок. Олів’є Рустам у Balmain пропонує носити ультравузькі білі джинси під шкіряні куртки-косухи, а Клер Вейт Келлер у Givenchy — вдягати трофейні чорно-білі піджаки, гідні плеча Девіда Бові, з білосніжними штанами зі стрілками. Найефектніші стилістичні прийоми як завжди — в Еді Слімана в Celine. Він наочно вчить, як використовувати аксесуари на контрапункті: вузькі шкіряні куртки й такі ж тугі штани треба носити з гостроносими білими туфлями й недбало зав’язаними шарфами з торочками. Білого кольору, зрозуміло.

Vogue Man Ukraine Instagram

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.