До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірку серіалу "Секс і місто" Кріса Нота звинувачують у зґвалтуваннях

Дві жінки звинуватили Кріса Нота, зірку серіалу "Секс і місто", у зґвалтуванні у 2004 і 2015 роках. Ці дівчата, під псевдонімами Зої і Лілі, розповіли про ймовірні домагання з боку актора виданню The Hollywood Reporter.

Крис НотКріс Нот

67-річний Кріс Нот уже відповів на звинувачення й сказав, що "зустрічі були за обопільною згодою", а звинувачення в нападі "категорично не правдиві". Департамент поліції Лос-Анджелеса повідомляє, що нині не розслідує звинувачень проти актора, оскільки з боку ймовірних жертв не надходило офіційних заяв.

Реклама

Сорокарічна Зої стверджує, що їй було 22 роки, коли актор нібито зґвалтував її у власній квартирі в Західному Голлівуді у 2004-му. Лілі, якій нині 31 рік, каже, що Нот зґвалтував її у власній квартирі в Гринвіч-Вілледжі в Нью-Йорку у 2015-му, коли їй було 25, а йому 60.

Крис Нот и Сара Джессика Паркер в сериале Кріс Нот і Сара Джессіка Паркер у серіалі "Секс і місто"

Автор статті в The Hollywood Reporter також узяв коментарі в тодішнього начальника Зої, представників центру для жертв зґвалтувань і подруги Лілі. Їхні розповіді, схоже, підтверджують слова обох жінок. У статті також цитують листування між Нотом і Лілі під час імовірного нападу.

У заяві Кріса Нота для The Hollywood Reporter і Rolling Stone йдеться: "Те, у чому мене звинувачують люди, яких я зустрічав багато років, навіть десятиліть тому, цілковита неправда. Ці історії можуть бути 30-річної або 30-денної давнини — але „ні" завжди означає „ні" — це межа, якої я не переходив. Зустрічі відбувалися за обопільною згодою. Важко не засумніватися в часі появи цих історій. Я не знаю напевне, чому вони спливають тепер, але я знаю одне: я не нападав на цих жінок".

За даними The Hollywood Reporter, Лілі зв’язалася з виданням у серпні, а Зої вийшла на контакт у жовтні, коли галас з приводу виходу сиквелу "І просто так..." набирав обертів. "Той факт, що він повторив свою роль у сиквелі „Секс і місто", збентежив мене", — сказала Зої, додавши, що впродовж багатьох років вона ховала свої спогади, а тепер вирішила викрити його злочин і показати, хто він насправді.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.