До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

До Києва їде один з найкращих диджеїв за версією Resident Advisor

Оновлені "Курені" продовжують сезон літніх вечірок. Уже найближчої суботи, 19 червня, у Куренях буде по-справжньому гучно, тому що туди приїде Рікардо Вільялобос — один з найвпливовіших музикантів у жанрах minimal techno та microhouse.

У дитинстві він був змушений переїхати з батьками до Німеччини: сім’я Вільялобос тікала від режиму диктатора Августо Піночета, який тоді захопив владу. Коли Рікардо було близько одинадцяти років, він почав навчатися музики, зокрема опановував гру на конга і бонго — кубинських ударних. Його музичні пристрасті формувалися під впливом творчості Depeche Mode і Pierre Zamyatin. Вільялобос так захоплювався цими гуртами, що навіть їздив за ними під час їхніх турів Європою.

Реклама

Попри любов до музики, Вільялобос ніколи не прагнув стати музикантом, а хотів присвятити себе електронній музиці. І вже у 2008 і 2010 роках журнал Resident Advisor віддає йому перше місце серед 100 найкращих диджеїв року.

За словами Рікардо, натхнення він шукає в ритмічній південноамериканській музиці, а також у творчості групи Depeche Mode і таких виконавців, як Daniel Miller, Thomas Melchior, Baby Ford, Daniel Bell і Andrew Weatherall. Нині Вільялобоса називають одним з найважливіших мінімал-виконавців у Європі разом з такими чилійськими диджеями й продюсерами, як Luciano Nicolet і Dandy Jack.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.