До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вийде римейк фільму "Містер і місис Сміт"

Хто наважиться зіграти ролі, які колись виконали Бред Пітт і Анджеліна Джолі? Дональд Гловер і Фібі Воллер-Брідж, ось хто. Колеги по фільму "Зоряні війни" офіційно об’єдналися для створення римейку блокбастера 2005 року "Містер і місис Сміт", який, як відомо, породив Бранджеліну.

Брэда Питт и Анджелина Джоли в фильме Бред Пітт і Анджеліна Джолі у фільмі "Містер і місис Сміт", 2005

Однак замість створити ще один фільм, дует випустить серіал на Amazon Prime Video у 2022 році, сюжет якого ґрунтуватиметься на стрічці "Містер і місис Сміт". Володарі премії "Еммі" також зіграють вбивць, які опинилися у вкрай нещасливому шлюбі, а це означає: ми майже гарантовано побачимо Чайлдіш Гамбіно, який вправно орудує базукою, і зірку шоу "Погань", яка виконує неймовірні трюки в маленькій чорній сукні.

Реклама

Гловер анонсував проєкт у своїх Instagram Stories 13 лютого й розмістив відео, у якому він танцює під гіт 24kGoldn feat. Iann Dior — Mood, що переходить у відео Воллер-Брідж, на якому вона вислизає від камери під Put Your Head On My Shoulder Пола Анкі. За словами глави Amazon Studios Дженніфер Салке, співавторкою сценарію й продюсером драми буде Франческа Слоун, відома своєю роботою над "Атлантою". "Дональд і Фібі — двоє найталановитіших авторів і виконавців у світі... „Містер і місис Сміт" — знаковий фільм, і нам не терпиться побачити, як Дональд, Фібі і Франческа інтерпретують його".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.