До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Том Гарді й Білл Скарсгард зіграють у драмі про війну у В’єтнамі

Том Гарді й Білл Скарсгард очолили зірковий акторський склад драми про війну у В’єтнамі "Що вони несли з собою" (The Things They Carried). Сюжет фільму заснований на однойменному збірнику оповідань Тіма О'Браєна 1990 року, у якому розповідається про чоту солдатів, що воювали у В’єтнамі в 1960-х. Книга розійшлася тиражем у понад 2 мільйони примірників і стала фіналістом Пулітцерівської премії й Національної книжкової премії.

Том Харди в фильме Том Гарді у фільмі "Дюнкерк" 2017

Фільмів, події яких розгортаються під час війни у ​​В’єтнамі, тривалий час, аж до середини 1980-х, уникали в Голлівуді. Це відбувалося аж доти, доки такі стрічки, як "Суцільнометалева оболонка", "Висота „Гамбургер"" і особливо оскароносна "Чота" Олівера Стоуна не змінили погляд кіновиробників на суперечливий конфлікт. Цього року Спайк Лі підійшов до війни в унікальний спосіб у стрічці "П’ятеро однієї крові", у якій група колишніх солдатів повернулася до В’єтнаму, намагаючись поховати власних демонів і знайти схованку з втраченим золотом. Загалом, однак, війна у В’єтнамі поки призабута тема, оскільки індустрія, здається, набагато охочіше святкує події й результат Другої світової війни, а не розбирається з моральними двозначностями, властивими конфлікту, що забрав життя понад 58 000 американців.

Реклама
Билл Скарсгард в фильме Білл Скарсгард у фільмі "Диявол завжди тут", 2020

Майбутній фільм "Що вони несли з собою" стане спільним проєктом режисера Руперта Сандерса ("Білосніжка й мисливець") і сценариста Скотта Сміта, номінованого на "Оскар" за фільм "Простий план". Акторський ансамбль, зібраний для фільму, вражає. На чолі складу — Гарді й Скарсгард, а в товаристві з ними зіграють молоді й багатонадійні Тай Шерідан, Стефан Джеймс, Піт Девідсон, Ештон Сандерс, Мартін Сенсмайер, Мойзес Аріас і Ангус Клауд.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.