До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Неймовірний акторський склад у новому фільмі Netflix

Для свого наступного художнього фільму режисери Ентоні й Джо Руссо зібрали безпрецедентний акторський склад, включно з Раяном Гослінгом, Крісом Евансом і Реге Пейджем. Ось усе, що вам потрібно знати про The Gray Man — найочікуваніший фільм Netflix на цю мить.

Голлівуд ніколи не відпочиває. За рік після величезного успіху фільму "Тайлер Рейк: Операція з порятунку", компанія братів Руссо знову співпрацює зі стримінговою платформою. Названа в описі новим "Джейсоном Борном", сага "Сіра людина" (The Gray Man) письменника Марка Гріні оповідає історію Корта Джентрі, колишнього агента ФБР, який став убивцею. Усього з 2009 року автор написав десять романів про цього героя, і Голлівуд не забарився.

Реклама

Брати Джо й Ентоні Руссо, знамениті своїми фільмами для "Кінематографічного всесвіту Marvel", започатковують цей суперпроєкт із чи не найбільшим в історії Netflix бюджетом у 200 мільйонів доларів. Завдання: створити таку ж культову франшизу, як Джеймс Бонд. Брати Руссо, які звикли до великих сум ("Месники: Завершення" — найприбутковіший фільм усіх часів), керуватимуть проєктом і писатимуть сценарій разом з Крістофером Маркусом і Стівеном Макфілі, сценаристами "Капітана Америки" й "Месників".

Акторський склад

Брати Руссо не хотіли, щоб у цьому важливому проєкті знімалися новачки. На головні ролі франшизи, яку вони мають намір випускати впродовж кількох років, творці фільму вибрали знаменитих акторів Голлівуду: Раяна Гослінга й Кріса Еванса. На знімальному майданчику з ними працюватимуть Ана де Армас, Елфрі Вудард і Біллі Боб Торнтон. Останнім до акторського складу стрічки доєднався Реге Пейдж, зірка серіалу "Бріджертони". Знімати фільм почнуть у березні 2021 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.