До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Виходить друком черговий номер Vogue Man UA — осінь-зима 2020\2021

У новому номері міцно зшиті минуле, сучасність і майбутнє, його характер нордичний, а герої — насправді легендарні.

НА ОБКЛАДИНЦІ: Піджак і штани з вовни, все — Wooyoungmi; бавовняна сорочка, Alexander McQueen; фетровий капелюх, Givenchy

Сер Пол Маккартні під час локдауну мешкав на своїй родинній фермі у Східному Суссексі — він називає цей період, присвячений спілкуванню з рідними й запуску нових проєктів, одним з найпродуктивніших за останній час і розповідає маловідомі факти з життя Beatles і свого власного. Бельгійський художник Рінус Ван де Вельде створює вигадані світи, щоразу наново складаючи свою біографію, — будує масштабні декорації в антверпенській студії, а потім пише їх з натури. Головний фотокритик сучасності Вінс Алетті проводить екскурсію власною квартирою в Нью-Йорку, що подібна до музею: у ній зберігається унікальна колекція живопису, фото, книг і журналів, яку власник збирав упродовж десятиліть.

Реклама

Ми друкуємо вибрану лірику Сергія Жадана, оздоблену графікою Павла Макова; роботи Гельмута Ньютона, які будуть представлені на вуличній виставці в Берліні, присвяченій сторіччю фотографа; і складаємо омаж роману-ювіляру Оскара Вайльда "Портрет Доріана Грея".

Традиційно найбільше уваги ми звертаємо на нові імена: п’ятеро дизайнерок з Лондона, що створюють суто чоловічі колекції, розповідають про власне бачення чоловічого стилю, а засновники бренда Ernest W. Baker з пропискою в Португалії обіграють у своїх речах образи італійських мафіозі й американських гангстерів.

До того ж ми досліджуємо модні коди препі та денді, декодуємо непересічні речі у чоловічих гардеробних, опановуємо з найуспішнішим манекенником останніх трьох п’ятирічок Клеманом Шаберно мистецтво носити капелюхи — і ні на мить не сумніваємося: все це нам стане в пригоді вже зовсім скоро.

Над обкладинкою працювали:

Фото: Stefan Armbruster

Стиль і грумінг: Ferdi Sibbel

Асистенти стиліста: Jeffrey Manoir, Lauren Visser

Кастинг: Max @Julia Lange Casting

Модель: Clément Chabernaud @Success Models

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.