До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тімоті Шаламе і Гайдер Акерманн об’єдналися заради допомоги жінкам Афганістану

Тімоті Шаламе і Гайдер Акерманн випустили худі з доброчинною метою. Актор і дизайнер оголосили, що всі кошти, вторговані від продажу, підуть на підтримку Afghanistan Libre — організації, яка бореться за права жінок і дітей в Афганістані. Шаламе і Акерманн поділилися новиною у своїх Instagram-акаунтах.

"Упродовж кількох років ми з Гайдером хотіли зробити спільний проєкт, — написав Шаламе у своєму Instagram. — У серпні нас приголомшили новини про гуманітарну кризу в Афганістані. Ми вирішили розробити толстовку, 100% виторгу від якої підуть в Afghanistan Libre, організацію, яка бореться за права жінок і дітей. Поки ці звірства не припиняються, ми маємо допомогти почути цих людей".

Реклама

Толстовка з капюшоном виготовлена в білому кольорі зі світлиною маленької дитини, зображеної в бризках блакитної фарби. Також на толстовці є написи Silent Soldier і HA + TC A Common Thread.

Це вперше, коли Шаламе і Акерманн працюють над спільним проєктом. Водночас Акерманн вже давно одягає молодого актора, особливо для його виходів на червоні доріжки й прем’єри. Зокрема, Акерманн розробив білий костюм, у якому Шаламе з’явився на Met Gala 2021 року, де він був співведучим.

Худі авторства Шаламе й Акерманна коштує 175 фунтів і продається на сайті hatc2021.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.