До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Stüssy представили святкову колекцію в стилі унісекс

Каліфорнійський бренд Stüssy представив велику святкову колекцію 2020 року. Показово те, що нова сезонна лінійка, яку створено в стилі унісекс, переосмислює одні з найпопулярніших моделей лейбла.

Майбутня сезонна лінійка завершує успішний рік для каліфорнійського бренду. До унісекс-лукбуку Stüssy ввійшло кілька новинок для святкового сезону, а також базові речі в стилі вуличної моди. Лейбл представляє цікаві поєднання яскравих принтів і привабливих тканин, які чудово зіграють у сезон багатошаровості.

Реклама

Як утілення спокійної впевненості й сміливого образу мислення серед них вирізняються водонепроникна куртка без рукавів зі штанами до пари, фарбований пуховик, флісова куртка з візерунком пейслі, в’язаний светр із зображенням Венери Боттічеллі, сорочка з квітастим принтом, а також утилітарні й картаті штани. Як завжди, Stüssy представив низку головних уборів, як-от панамки, кепки й шапочки з логотипом Stüssy.

<b>Stussy_Holiday_2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.