До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Злам системи: нова колекція Riot Division

Бренд Riot Division, відомий своїм технологічним підходом до створення одягу, представив нову осінньо-зимову колекцію. Називається вона Bifurcation Point, що означає критичний стан системи, коли вона стає нестабільною і виникає питання: чи стане її стан хаотичним або ж вона перейде на вищий рівень. Це філософське питання, яке поставила перед собою команда, перегукується з поточною ситуацією у світі, коли звичні підвалини руйнуються і доводиться шукати нові рішення.

Пережити такі часи Riot Division пропонує в образах в кращих традиціях фільмів-антиутопій, коли головним героям потрібно виживати, а їхній одяг — це не засіб прикраси, а спосіб маскування в бетонних джунглях. Саме вони і стали ідеальним фоном для функціональних курток сірого кольору і хакі, брюк-карго з безліччю різноманітних накладних кишень і базового трикотажу.

Реклама

Своєрідну точку біфуркації під час роботи над колекцією пройшла і сама команда Riot Division, яка розповідає: "У цьому сезоні ми оптимізували дизайн кожної речі і перейшли від складних і хаотичних ідей до нових і практичних форм".

<b>RiotDivision</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.