До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мисливець за розумом: нова колекція Song for the Mute

Австралійський бренд Song for the Mute, що представлений в київському концепт-сторі The Icon, заснований Мелвіном Танаєю та Ліною Ті 2010 року. Кожна його нова колекція – як нова глава. Цього сезону вона отримала назву Hunter. Це історія про інстинктивний пошук, красу незвіданого світу і можливості, які ховаються у самоті.

Дизайнери ведуть свою розповідь за допомогою силуетів, матеріалів і принтів. Лаконічні жакети і куртки прикрашені ланцюжками на карабіні, толстовки – зображеннями природних ландшафтів, а базові футболки і розслаблені штани органічно поєднуються зі щільними картатими сорочками. Як аксесуари – мінімалістські сумки і кепки з логотипом марки. З таких елементів складені образи Song for the Mute, ідеальні для того, щоб податися у власну мандрівку і вступити в діалог з природністю.

Реклама

Дует використовує текстильно-орієнтований підхід до дизайну: ретельно розробляє, пробує і відбирає тканини у співпраці з італійськими та японськими фабриками, перш ніж створювати зразки своїх колекцій. Естетика лейблу поєднує стилі Сходу і Заходу, об'єднує почуття деконструкціонізму з традиційними формами чоловічого одягу, щоб висловити унікально сучасний погляд на моду.

Осінньо-зимова чоловіча колекція Song for the Mute вже доступна в концепт-сторі THE ICON. Тут же можна знайти і жіночу лінію бренду, яка цього сезону складається з спідниць з необробленими краями, светрів з дірками і верхнього одягу в пісочно-землистій кольоровій гамі.

Осінньо-зимова чоловіча колекція Song for the Mute вже доступна в концепт-сторі THE ICON, а також на сайті www.theicon.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.