До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ніколас Кейдж у рекламній кампанії Casablanca

Ніколас Кейдж тривалий час був однією з найзагадковіших і найхимерніших постатей Голлівуду. Сьогодні, коли його кар’єра переживає несподіваний ренесанс, він став одним з найстильніших чоловіків 2022 року.

58-річний актор нині перебуває на піку популярності завдяки фільмам "Свиня" та "Нестерпна тяжкість величезного таланту", які високо оцінили критики. Проте Кейдж завжди мав досить унікальне відчуття моди. Можливо, тому культовий лейбл Casablanca запросив його очолити рекламну кампанію своєї колекції сезону осінь-зима 2022/2023.

Реклама

Разом з двома найпопулярнішими моделями індустрії, Алтоном Мейсоном і Анок Яй, Кейджа можна побачити в яскравому одязі з колекції Casablanca. У зніманні бренду голлівудський гламур стикається з ранніми концептуальними картинами американського художника Еріка Фішла. Герої позують на тлі альтернативного передмістя, оповитого гедоністичним і сатиричним настроєм.

Зазвичай поява знаменитостей у модних кампаніях має досить вимушений і неприродний вигляд... Але в разі Ніколаса Кейджа та Casablanca все навпаки. Актор справді чудово вписується в естетику бренду й виконує свою роль обличчя французької марки так легко, що зовсім скоро він стане не лише іконою кінематографа, а й іконою стилю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.