До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колаб місяця: яскрава колекція Kenzo x Vans

У сезоні весна-літо 2020 KENZO представляє капсульну колекцію, створену в співпраці з культовим американським брендом Vans.

KENZO x VansKENZO x Vans

Капсулу з предметів одягу й аксесуарів розробив креативний директор KENZO Феліпе Олівейра Баптіста. Співпраця з Vans — його перша капсульна колекція для модного Дому.

Реклама
KENZO x Vans
KENZO x Vans

Яскраві квітчасті принти, взяті з архівів KENZO, з’явилися на легендарних парах взуття Vans — високих кедах Sk8-Hi і низьких Old-Skool з класичною Vans Sidestripe у вигляді декору. Кожну модель представили в трьох різновидах, у розмірах для чоловіків і жінок.

KENZO x VansKENZO x Vans

Крім кросівок, архівні квітчасті принти з’явилися на багатьох інших речах із 46, представлених у колекції, зокрема й на трикотажних моделях зі 100% натуральної бавовни, а також шапках, бейсболках, рюкзаках і сумках.

KENZO x VansKENZO x Vans

Особливим доповненням до капсули стали ексклюзивні скейтборди, створені в співпраці з The Skateroomе. Їх випустили в обмеженій кількості в 150 штук. 100% прибутку від продажів скейтбордів KENZO пожертвує на соціальний проєкт з розширення прав і можливостей молоді на Ямайці.

KENZO x VansKENZO x Vans

Фотографом рекламної кампанії KENZO x VANS був Арі Маркопулос, який зняв сімох справжніх скейтерів і друзів у Лос-Анджелесі в одязі з капсули в їхньому повсякденному житті.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.