До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hublot і DJ Snake представляють нову модель Big Bang

Hublot і DJ Snake представляють результат знакового партнерства — годинник Big Bang DJ Snake. Миттєво впізнаваний дизайн Big Bang сяє переливами, а безель і шість титанових деталей на корпусі діаметром 45 мм прикрашені візерунком Newton's Rings. Ідея вирізів на зовнішньому краї безеля належить самому DJ Snake, і цей елемент дизайну робить годинник Big Bang DJ Snake унікальним.

DJ Snake

DJ Snak, зірка електронної сцени, вперше привернув увагу публіки треком Turn Down For What, що вийшов 2013 року. Відтоді кожен новий гіт ставав щораз популярнішим. Крім цього, він став першим французьким виконавцем, дві пісні якого мають понад мільярд прослуховувань на Spotify.

Реклама
DJ Snake

"Для мене співпраця з Hublot дуже важлива саме тому, що я можу дати своїм шанувальникам можливість носити годинник, який є віддзеркаленням моєї особистості та, звісно, можу носити його сам. Я радий, що в нас вийшло поєднати в цій моделі моє натхнення й унікальні знання та досвід годинникових майстрів швейцарського бренду", — коментує DJ Snake.

У верхній частині циферблата зображена карта світу, виготовлена в тих самих кольорах, що й корпус. Карта стала своєрідним підписом DJ Snake, що відсилає до його численних концертів у різних куточках світу, а також показує, як гіти зробили цілий світ його домом. Нижня частина циферблата скелетонізована й має елементи з чорним покриттям fumé. Напівпрозорий дизайн демонструє знаменитий механізм HUB1242 UNICO — хронограф з функцією flyback і запасом ходу 72 години.

Годинники Big Bang DJ Snake, випущені обмеженою серією, доповнені двома ремінцями, які легко замінюються завдяки запатентованій системі One Click. Перший ремінець виготовлений з каучуку із сірим, чорним і фіолетовим камуфляжним малюнком. Другий ремінець, також виготовлений з каучуку, має ребристу структуру чорного кольору. Застібка вкрита візерунком Newton's Rings, як на корпусі й безелі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.