До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В Україні презентували новий Rolls-Royce Black Badge Ghost

Мінімалістичний дизайн в елегантному темному кольорі, висока продуктивність і потужний 6,75-літровий двигун — в Україні представили новий Rolls-Royce Black Badge Ghost.

Rolls-Royce Black Badge Ghost

3 лютого поціновувачі британського бренду з більш ніж столітньою історією Rolls-Royce мали змогу першими ознайомитися з головною новинкою компанії — розкішним Rolls-Royce Black Badge Ghost. Презентація седана відбулася як перформанс: ефектний чорний Rolls-Royce Black Badge Ghost з’явився з-за лаштунків під музику, сяючи ідеальним чорним кузовом у світлі театральних софітів.

Реклама

Ерік Бернінг, генеральний директор АВТ Баварія, зазначив: "2021 рік був дуже успішним для нас насамперед тому, що філософія стриманої розкоші нового Ghost дістала позитивні відгуки від наших клієнтів. Black Badge Ghost — найтехнологічніша модель Black Badge, і я впевнений, що попит на Rolls-Royce в Україні дедалі зростатиме".

Ерік Бернінг
Команда АВТ Баварія — українського офіційного дилера Rolls-Royce Motor Cars

Rolls-Royce Black Badge Ghost сподобається тим клієнтам Rolls-Royce, що люблять мінімалізм, але водночас готові зважитися на провокаційну машину. Акцент у цій моделі зроблено на колір: клієнти можуть вибрати один з 44 000 готових відтінків фарби або розробити свій унікальний колір з палітри Bespoke.

На презентації був представлений Black Badge Ghost у фірмовому чорному кольорі. Це найтемніший відтінок чорного, що є в автомобільній індустрії. Щоб його створити, на кузов розпорошують 45 кг фарби, а відтак сушать. Потім Black Badge Ghost покривають двома шарами прозорого лаку, а команда з чотирьох майстрів полірує авто вручну — так створюється фірмове лаковане покриття з ефектом блиску, як у рояля. Легендарні символи Black Badge — фігурка Spirit of Ecstasy й радіаторна решітка — також пофарбовані в темний відтінок.

Інтер’єр нового Rolls-Royce повністю відповідає його ефектному екстер’єру. В оздобленні салону використані шляхетні матеріали: дерево, овеча шерсть і шкіра. Що стосується технічних характеристик, то нова модель стала потужнішою і продуктивнішою. Інженери Rolls-Royce надали Black Badge Ghost динамічнішого характеру. У підвісці моделі встановлені пневматичні камери більшого об’єму для зниження крену кузова в разі різкіших маневрів на дорозі. Робочий об’єм двигуна — 6, 75 літра, а максимальна потужність досягла 600 к. с.

Український офіційний дилер Rolls-Royce Motor Cars — АВТ Баварія.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.