До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тест-драйв Rolls-Royce Phantom: враження редакції

Rolls-Royce – автомобілі, на яких люблять пересуватися перші особи держав і члени королівських сімей. На вулицях міст обертаються їм вслід, а водії, що проїжджають повз, точно уявляють себе за кермом представницького Phantom або новенького Cullinan. На один день розкішний Rolls-Royce Phantom, який називають найдорожчим седаном у світі, опинився в розпорядженні редакції Vogue.ua. Ділимося враженнями.

Олена Добринська, бренд-менеджер Vogue UA

Мені пощастило! Це не перший мій тест Rolls-Royce, але в Києві легендарний автомобіль вперше проводить офіційний тест-драйв.

Реклама
Олена Добринська

Щоб зважитися на купівлю Rolls-Royce, потрібно знати історію бренду і по-справжньому любити розкішні автівки. Цього разу я водій, якому випала нагода поглянути на київський трафік з м'якого і зручного крісла Phantom. Класичне кермо у три спиці, торпеда, яку можна порівняти з твором мистецтва, і при цьому всі найновіші функції та останні технології автомобільної промисловості на одній панелі. Їх починаєш використовувати нативно з першої хвилини водіння, наче кожен день їздиш за кермом цього автомобіля і знаєш всі його фішки.

"Як легко водити". Ця фраза стала першою, як тільки я сіла за кермо Rolls-Royce Phantom. Виворіт, прискорення, DSC – функція стабілізації і антикрило – це технічні переваги, які роблять тебе невразливим у трафіку. Але я хочу поділитися відчуттями: назавжди запам'ятаю погляди перехожих, які спочатку пильно дивляться на авто, потім повільно переводять очі на зону водія, де сидить дівчина і набувають здивованого вигляду. І в цей момент ти розумієш, за що Rolls-Royce вибирають Карл Лагерфельд, Елтон Джон, Lady Gaga, Jay-Z і David Backham.

Юлія Пелипас, директор відділу моди

Складно порівняти цей досвід з будь-яким іншим з моєї практики водія. Це коли ти за кермом автівки, але за шкалою внутрішніх відчуттів – це лайнер, ну як мінімум вітрильник.

Юлія Пелипас
Юлія Пелипас
Віолетта Федорова, шеф-редактор vogue.ua

Я – не водій, але зате змогла випробувати на собі весь комфорт, який Rolls-Royce Phantom дарує пасажиру. По-перше, це сидіння – у них миттєво провалюєшся і відчуваєш себе як у раю. У компанії ці відчуття називають красивим словом еmbrace або "ефектом обіймів". Так, залишати їх зовсім не хочеться.

Віолетта Федорова

До речі, тут навіть є функція невеликого розвороту задніх крісел назустріч одне одному, щоб пасажирам було зручніше спілкуватися один з одним. В автомобілі цілком можна проводити ділові перемовини – тут настільки комфортно, що залишається тільки розслабитися і довіритися водієві.

Світлана Рощук, комерційний відділ

Одного погляду на благородний і значний Phantom було досить, щоб зрозуміти – мене чекає незрівнянний досвід. Автомобіль створений для виняткового комфорту і естестської насолоди пасажира.

Від задніх дверей з кнопкою "Автоматичне закриття" і управління пасажирським клімат-контролем на ручці дверей до найм'якшої шкіряної оббивки, в якій утопаєш як у подушках, просто зоряного неба на даху салону, і продуманих до дрібниць дизайнерських деталей. А парасольки мистецько заховані в кожних пасажирських дверцятах!

Ексклюзивність у всьому – головне гасло бренду. Рух всередині салону майже не відчувається, навіть у реаліях весняних київських доріг і під час гальмування. Хіба що легке погойдування, що заколисує, – дуже зручно насолоджуватися келихом просекко без ризику перекинути його на нову сукню.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.