До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Презентація нового Mercedes-Benz S-Class в Україні

17 грудня в Києві відбулася презентація нового покоління Mercededs-BenzS-Class розкішного седана, який поєднує в собі неймовірний комфорт з технологічністю і аристократичністю, гідною королівських нагород.

Почалася презентація з виступу Валерія Анохіна, генерального директора компанії "АвтоКапітал" (Корпорація УкрАВТО), який, представляючи новинку гостям, зазначив: "S-Клас це особливий автомобіль для нас, він серце бренду. Технічна досконалість і перевага флагмана модельного ряду задають нові стандарти автомобілебудування цілій низці напрямів у сфері дизайну, динаміки, безпеки чи комфорту цей автомобіль не знає компромісів".

S-Class це втілення зачаровуючої сили Mercedes-Benz: легендарне і традиційне інженерне мистецтво визначає представницький сегмент автомобільної індустрії. Завдяки безлічі інновацій новий Mercedes-Benz S-Класу заново визначає сегмент представницьких автомобілів. Він став не лише набагато інтеллектуальнішим, а й посилює враження від водіння і від подорожей. Водночас у центрі уваги тут людина, яка може взаємодіяти з цим седаном, використовуючи всі органи чуття. Так, до прикладу, система MBUX (Mercedes-Benz User Experience) нового покоління надає як водіям, так і пасажирам інноваційні можливості щодо взаємодії і персоналізації. Тим самим салон автомобіля перетворюється на третє основне місце перебування власника.

Щодо безпеки, новий S-Class також вчергове підняв планку на нову висоту, ставши першим з серійних автомобілів, де пасажирам в задній частині салону забезпечується захист у разі лобового зіткнення за рахунок задніх подушок безпеки. Ця та багато інших інновацій дають Mercedes-Benz додаткові підстави говорити про те, що S-Class є найкращим у світі автомобілем. Причому він виготовлятиметься на одному з найсучасніших автомобільних виробництв у світі: на підприємстві Factory 56 автомобільному заводі майбутнього.

Усі ці епітети на честь Mercedes-Benz S-Class підтверджують цифри: 27 мов підтримують "Привіт, Мерседес!", використовуючи технологію NLU (Natural Language Understanding = розуміння природної мови), 30 динаміків і вісім ексайтерів налічує акустична система об'ємного 4D-звучання, в новому S-Класі передбачено 10 різних програм масажу, ємність багажника становить тепер 550 літрів.

Але всі ці показники лише цифри, порівняно з головним лояльністю клієнтів до Mercedes-Benz S-класу. В Європі їхня кількість сягає 80%, а це свідчить краще за найгучніші слова.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.