До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новинка: седан Lexus LS

Сучасне життя на високих швидкостях потребує від оточуючих нас речей ще більше комфорту. Особливо це важливо для автомобіля, який для жителя великого міста нерідко стає тим самим "домом на колесах". Саме такою є новинка Lexus LS – розкішний седан п'ятого покоління, який був представлений в січні цього року на Північноамериканському міжнародному автосалоні в Детройті.

Плануючи оновлення цього флагманського седана, майстри Lexus вирішили не вдосконалювати існуючу модель, а створити абсолютно новий автомобіль, який перевершить очікування всіх клієнтів, які цінують досконалість і вибирають автомобілі преміум-класу.

Реклама

Дизайн оновленого Lexus LS 500 / 500h став ще більш виразним, а безшовна конструкція витонченого і елегантного кузова – втіленням глобальної дизайн-філософії Lexus. Фірмова решітка радіатора, яка виглядає по-різному при зміні освітлення, ручна обробка поверхонь, висококласні 20-дюймові легкосплавні диски з зменшеним рівнем шуму роблять Lexus LS без перебільшення витвором автомобільного мистецтва.

<b>LexusLS</b>

Усередині новий Lexus LS не менше гарний, ніж зовні. Він навіть отримав нагороду за досконалий дизайн салону EyesOn Design Award. Новий тривимірний дизайн внутрішніх панелей дверей, натхненням для якого послужило давнє японське мистецтво оріґамі , декоративна скляна панель зі скла Кіріко (Kiriko) з десятками тисяч граней, для створення якої Lexus запросив всесвітньо відомого майстра – це лише деякі деталі.

Комфорт пасажирів і водія в новому седані було піднято на абсолютно новий рівень. 28 напрямків регулювання сидінь, а також підігрів, вентиляція, кілька варіантів масажу й інноваційна система клімат-контролю – кожна поїздка на Lexus LS перетворюється на комфортну і захопливу подорож.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.