До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мистецтво на швидкості: як минула закрита вечеря ART INSPIRED BY THE 8

2019 рік ознаменувався для команди BMW презентацією проєкту ART INSPIRED BY THE 8, який стартував ще в травні на Kyiv Art Week і потім був представлений в межах арт-вечірки українського Vogue. Його фінальним акордом стала закрита вечеря, на якій можна було ще раз ознайомитися з результатами співпраці художника Макса Шкіндера і німецького концерну.

ART INSPIRED BY THE 8 – це проєкт, у межах якого Макс Шкіндер поєднав своє бачення з енергетикою і ДНК BMW, а сам автомобіль легко порівняти з твором мистецтва. Така ініціатива закріпила за концерном статус бренду, що підтримує і розвиває український художній ландшафт.

Реклама
Максим Шкіндер і Єлизавета Кутова

Під час вечері гості могли розпитати всі деталі творчого процесу у самого Максима Шкіндера, а також поспілкуватися з Еріком Бернінгом, генеральним директором BMW Україна, і Доріс Флейшер, представником департаменту BMW Group Cultural, яка розповіла про розмаїття інтеграцій автомобільного бренду в світ сучасного мистецтва, зокрема про програми колаборації з незалежними колекціонерами. Ще одним сюрпризом вечора стала ексклюзивна демонстрація частини колекції Bereznitsky Art Foundation, а його фінальним акордом – презентація картини Макса Шкіндера, яка уособлювала концепцію THE ESSENCE, але в традиційній, живописній формі.

Ерік Бернінг
Доріс Флейшер
Олена Тареєва
Вінсент Амурський
Тетяна Рамус

Серед гостей вечора були: художниця Катя Березницька, куратор Євген Березницький, директор бутика Chanel, Вінсент Амурський, куратор Людмила Березницька, художниця Тетяна Рамус, а також шанувальники автівок BMW, які не один рік зберігають вірність саме цій марці.

<b>BMWART</b>

Атмосферу вечері найкраще передає міністрічка:

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.