До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про новий Lexus ES сьомого покоління

У квітні 2018 року на Міжнародному автосалоні в Пекіні представили новий Lexus ES сьомого покоління. В Україні (в офіційній дилерській мережі) вже стартував прийом замовлень на новинку, а Vogue.ua знає, чим такий хороший цей автомобіль.

- Новий Lexus ES не тільки наступник попереднього покоління ES, а й заднеприводного седана Lexus GS. В Україні новий ES представлений в модифікації ES 250 з абсолютно новим 2,5-літровим* чотирициліндровим бензиновим двигуном потужністю 203 к.с. (152 кВт) і 8-ступінчастою АКПП в трьох комплектаціях на вибір: Business, Executive, Luxury.

Реклама

- Новинка побудована на абсолютно новій платформі GA-K, завдяки чому автомобіль став довшим, нижчим і ширшим.

- Новий ES отримав елегантні і одночасно спортивні обриси, гострокутні передні фари і масивний рельєфний бампер. Палітра кольорів кузова ES має 10 відтінків, серед яких нові бежевий і зелений кольори.

- Салон седана ES має збільшений простір для пасажирів другого ряду сидінь, зручну архітектуру передньої панелі і центральної консолі, а також відрізняється високоякісними матеріалами обробки і сучасним обладнанням.

- Автомобіль оснащений системою Lexus Safety System + другого покоління, яка допомагає не тільки захистити водія і пасажирів, а й уникнути небезпеки зіткнення.

Творці автомобіля розповідають, що новий Lexus ES змушує переосмислити уявлення про те, яким може бути розкішний седан.

* – детальніше дізнавайтеся в офіційних представників Lexus в Україні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.