До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

CAYENNE COUPÉ: нова модель Porsche в деталях

Зовні новий Cayenne Coupé істотно відрізняється від базової моделі Cayenne – він має не тільки більш спортивний і потужний вигляд, але і більш елегантний завдяки зміненим пропорціям. Одночасно з цим Cayenne Coupé має всі технічні особливості третього покоління модельного ряду: потужний двигун, інноваційну систему ходової частини, цифрову концепцію індикації і управління, а також широкі мережеві можливості.

Нові моделі Cayenne Coupé

До моменту виходу на ринок пропонують два варіанти приводу: трилітровий шестициліндровий двигун з турбонаддувом у Cayenne Coupé розвиває потужність 340 к.с. На розгін з місця до 100 км/ год у комплектації з серійним пакетом Sport Chrono потрібно 6,0 секунди. При оснащенні опціональними полегшеними спортивними пакетами цей час скорочується до 5,9 секунди. Максимальна швидкість автомобіля – 243 км/год. Топ-модель – Cayenne Turbo Coupé, укомплектована чотирилітровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом потужністю 550 к.с. З місця до 100 км/год Cayenne Turbo Coupé розганяється за 3,9 секунди, максимальна швидкість – 286 км/год.

Реклама
Cayenne Turbo Coupé

Всі версії Cayenne Coupé оснащені адаптивним заднім спойлером. Зі швидкості 90 км/год, спойлер, гармонійно інтегрований в силует автомобіля, висувається на 135 міліметрів і тим самим підвищує притискну силу на задній осі. Одночасно з цим активна аеродинаміка знижує витрату палива автомобіля.

Cayenne Coupé у спортивній комплектації

Новий Cayenne Coupé серійно оснащений панорамним скляним дахом площею 2,16 м2. Завдяки своїй прозорій частині площею 0,92 м2 він візуально розширює простір. Від сонячних променів і холоду пасажирів захистить інтегрована шторка. В якості опції для купе запропонований профільний карбоновий дах. Декорований ефектною виштамповкою, він додає автомобілю підкреслено спортивного вигляду – як у Porsche 911 GT3 RS.

Cayenne Turbo Coupé

Карбоновий дах – складова частина полегшеного спортивного пакету, який запропонований у трьох варіантах. Крім даху в ці пакети також входять пакет Sport Design і нові полегшені 22-дюймові колісні диски GT Design, тканинна оббивка сидінь з класичним картатим малюнком, а також елементи з карбону і алькантари, які розставляють акценти в інтер'єрі. Для Cayenne Turbo Coupé до складу пакету, крім того, входить спортивна вихлопна система.

Автомобіль вирізняється розширеною базовою комплектацією – вона включає в себе підсилювач рульового управління Power Steering Plus, 20-дюймові легкосплавні колісні диски, асистент паркування з передніми і задніми датчиками і камерою заднього виду, адаптивну підвіску Porsche Active Suspension Management (PASM) і пакет Sport Chrono.

"Купе поєднує всі технічні особливості сучасного Cayenne, але завдяки більш динамічному дизайну і технічним нововвенням його позиціонують як ще більш прогресивний, атлетичний і емоційний автомобіль", – каже Олівер Блуме, голова правління Porsche AG.

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.