Гра на межі: чоловічі плавки на шнурівці від Ludovic de Saint Sernin

image

Ludovic de Saint Sernin
Капсульну лінійку Ludovic de Saint Sernin створено за мотивами шкіряних брифів Eyelet, найпопулярнішої моделі з колекцій молодого паризького бренду. Плавки на шнурівці доступні в різних відтінках, названих на честь улюблених місць відпочинку дизайнера Людовика де Сен-Сернена: чорний — як данина нью-йоркському Fire Island, білий — омаж грецькому острову Міконос, бежевий — Марракешу, а яскраво-рожевий — Ібіці. Червоний символізує Палм Спрінгс, бірюзовий — острів Капрі, а темно-синій — Лазурний берег Франції. Цю колекцію шили в паризькому ательє дизайнера вручну, зважаючи на мінімізацію "вуглеводневого сліду" під час виробництва й транспортування з інших місць.

Ludovic de Saint Sernin

Промоматеріали з участю молодого манекенника Ніколаса Райта знімав британський фотограф Томас Гіддінгс під час подорожі на Fire Island у Нью-Йорку ще торік у серпні. "Я вперше приїхав туди кілька років тому й відразу закохався в його красу та історію, — коментує вибір локації для знімання Людовик де Сен-Сернен. — Це місце має велике значення для ЛГБТ-спільноти. Починаючи з 1960-х і до сьогодні острів був і є притулком для членів квір-спільноти".

Ludovic de Saint Sernin

У нового релізу Ludovic de Saint Sernin є й гуманітарна мета. 10% прибутку від продажу цієї колекції буде перераховано на користь благодійної організації Le Refuge, що опікується підтримкою дітей та підлітків, від яких відмовилися батьки. Ще 10% — організації G.L.I.T.S., яка підтримує спільноти LGBTQIA+ в глобальному масштабі.

Ludovic de Saint Sernin

Популярне на VOGUE