Фаррелл Вільямс запускає лінію косметики для догляду

Фаррелл Вільямс запускає універсальну лінію косметики для догляду за шкірою. Назва лінії Humanrace втілює загальну місію бренду: "Humanrace Skincare не робить різниці за расою або статтю. Ми створюємо для людей і Humanrace підкреслює це", — написав Вільямс у пресрелізі.

imageВільямс Фаррелл

Вільямс працював над створенням лінії для догляду разом з дерматологом, докторкою медицини Оленою Джонс, яка спостерігає його вже впродовж 20 років. До лінійки Humanrace ввійшли три основні продукти: очищувальний засіб з рисовим порошком, відлущувальний засіб з ферментами лотоса і зволожувальний крем. Кожен продукт веганський, екологічно чистий, не містить 1300 заборонених в Європі інгредієнтів і призначений для відлущування й зволоження шкіри.

У межах своєї обіцянки зробити Humanrace доступною для всіх Вільямс додав шрифт Брайля на паковання для людей з порушеннями зору. Паковання продуктів виготовлено на 50% з переробленого пластику.

"Ваше обличчя — це результат вашого духу, — каже Вільямс. — Важливо піклуватися про свою шкіру, а також знаходити час для себе щодня". Продукція буде доступною в продажу тільки на сайті humanrace.com з 25 листопада.

Популярне на VOGUE