Київський ЦУМ проведе прямий ефір із Сарою Джесікою Паркер

Сара Джессіка Паркер — не просто талановита актриса й зірка серіалу "Секс і місто". Вже багато років вона розвиває власний взуттєвий бренд SJP by Sarah Jessica Parker, який з нового сезону представлений у київському ЦУМі. З нагоди довгоочікуваного запуску головний універмаг країни проведе з Паркер прямий ефір в Instagram, який відбудеться 26 січня о 17.00. Поставити запитання своїй улюблениці зможе кожен.

image

Нагадаємо, що Сара Джессіка Паркер створила власний бренд взуття у 2014 році, адже пристрасть її героїні Керрі Бредшоу до гарного взуття була близька і самій актрисі. Колекції марки виготовляють вручну найкращі італійські взуттєвики під чуйним наглядом самої дизайнерки. У моделях власного бренду Паркер робить ставку на поєднання жіночної форми і яскравих відтінків. Вона нерідко використовує атлас насичених кольорів, додатково прикрашаючи туфлі помітними брошками. Представлене ​​взуття SJP by Sarah Jessica Parker у найкращих універмагах світу — від Дубая до Нью-Йорка. Тепер до них долучився й Київ.

Сара Джессіка Паркер біля крамниці SJP by Sarah Jessica Parker у Нью-Йорку
Сара Джессіка Паркер після примірювання взуття SJP by Sarah Jessica Parker

Ознайомитися з продукцією бренду й придбати бажану пару з нової колекції Resort 2021 можна вже тепер в інтернет-магазині tsum.ua і з 25 січня на другому поверсі ЦУМу.

Популярне на VOGUE