Під владою деніму: 15 джинсових спідниць для будь-якого настрою

Шанувальниці деніму цього сезону все частіше поглядають в сторону саме джинсових спідниць, адже їх можна легко вписати в будь-який образ і гардероб. Vogue.ua зібрав 15 моделей, які можна вдягнути і в офіс, і на музичний фестиваль, і на арт-вечірку.

Привіт з 1990-х

Головні героїні наймодніших серіалів 1990-х носили джинсові спідниці на металевих ґудзиках. У 21 столітті однією з перших про них згадала Алекса Чанг, яка носить їх з легкими безтурботними топами і босоніжками на плоскій ході. Цієї весни спідниці на заклепках є в найрізноманітніших забарвленнях, і різної довжини. Шукати варто у Madewell, Red Valentino і Gucci.

Алекса Чанг

І навіть в офіс

Дрес-код в багатьох офісах дозволяє по п'ятницях носити джинси. Так чому б їх не замінити спідницею з цього грубого, але такого практичного матеріалу. Тим більше, що в останніх колекціях Calvin Klein, Loewe і Max Mara є моделі, які будуть доречними навіть на найважливішій діловій зустрічі.

Хто коротшу

Літо створене для того, щоб відкривати ноги, а в короткій джинсовій спідниці це можна зробити справді модно. Щоб образ не був занадто відвертим, довжину міні можна збалансувати вільним об'ємним жакетом або затишною толстовкою, як полюбляють носити гості Тижнів моди.

Фестивальний настрій

Після перегляду фотографій з Coachella джинсову спідницю хочеться особливо сильно, а якщо вона ще й зшита з кольорового деніму, прикрашена м'якими китицями або декоративно порвана, то втриматися просто неможливо.

В ритмі танцю

Цього сезону частина брендів підготували джинсові спідниці, в яких, взагалі, хочеться танцювати чуттєве фламенко. Моделі, які щільно обтягують стегна, а до низу розходяться безліччю оборок варто шукати в колекціях Off-White і Monse.

Популярне на VOGUE