Весільні вбрання, які можна носити і після свята

Весільний сезон у самому розпалі, а отже все більше наречених шукають сукню своєї мрії. Пропонуємо цього сезону відмовитись віл пишних фасонів у стилі принцес та суконь з довгими шлейфами та зробити ставку на більш практичні і вишукані образи, які можна одягнути і після свята. Короткі сукні, елегантні брючні костюми, шовкові slip-dresses лаконічного крою, довгі білі спідниці і ефектні топи, сукні-жакети та однотонне вбрання силуетного крою з цікавими деталями – ось головні фаворити цього весільного сезону.

Kaviar Gauche

Пошук весільного вбрання це завжди трепетна подія, яка потребує багато зусиль і часу. Але коли знаєш яку саме сукню хочеш знайти, то цей процес стає набагато легшим. Пропонуємо робити ставку на елегантні сукні на тонких бретельках або шовкові сукні-халтери, як моделі які ніколи не вийдуть з моди. Знайти відповідні сукні модна в колекціях Galvan і Grace Loves Lace. Також не варто лише розглядати плаття у якості весільного вбрання – це також може бути білий брючний костюм або спідниця з блузою або топом. Так, стильний і небанальний варіант запропонували Kaviar Gauche – вишукану максіспілницю в парі з обʼємним топом з каскадами шлярок, який ви завжди можете додати до джинсів чи штанів, як акцентну деталь. Також в новій колекції Love Spell бренду Eva Lendel є білий костюм з делікатним корсетом, який точно сподобається шанувальницям класичного стилю з сучасними елементами.

Grace Loves Lace

Halfpenny London

Savannah Miller

Eva Lendel

Якщо раніше мінісукні обирали лише як другий весільний образ, то сьогодні короткі сукні ї є головним вбранням для урочистої церемонії. Так, в колекції Amsale ви знайдете стриману білу сукню, виконану по принципу жакета, яку з легкістю можна адаптувати у свій міський гардероб, у Christie Nicole – романтичний варіант з квітковими бутонами і обʼємними рукавами-ліхтариками, який чудово впишеться в літній стиль в парі з сандаліями на липучках, а у Halfpenny London – мінісукню з великим бантом, яку також легко стилізувати після весілля.

Amsale

Christie Nicole

Galvan Bridal

Lela Rose

Популярне на VOGUE