Сукня із заниженою талією — один з головних трендів весни-літа 2024

Сукня із заниженою талією, ніби за сценарієм, стала спільною прикметою показів сезону весна-літо 2024 в Парижі, Мілані та Лондоні. У цьому дизайні приховується витончена елегантність та скромність настрій, про який ми згадаємо в цьогорічних весняно-літніх образах.

Для цієї сукні характерна низька лінія поясу, яка сягає стегон. Таким чином створюється ілюзія довшого торса та підкреслюється силует пісочного годинника. На відміну від джинсів з низькою посадкою, які підкреслюють сексуальність, ця сукня транслює скромний, поетичний та елегантний настрій.

Khaite весна-літо 2024

Fendi Resort 2024

Бренди MM6 Maison Margiela, Khaite, Fendi та Simone Rocha представили довгі оверсайз-моделі з атласного шовку. Їхня ніжність та легкість заворожують.

Джулія Гарнер. Photo: JC Olivera

Емілі Ратаковскі. Photo: Jeff Kravitz

Ельза Госк. Photo: Instagram @hoskelsa

Знаменитості теж не оминули тренду. На червоних доріжках у сукнях із заниженою талією з’явилися Джулія Гарнер та Емілі Ратаковскі. У повсякденному житті їх носять Ельза Госк та Сьюкі Вотергаус. Зірки продовжують обирати цей тренд, бо яка ще сукня має настільки ж вишуканий і простий вигляд? Цього сезону жодна.

Christopher Esber
Alaїa
Ferragamo
Mango
Jil Sander
Zara
Siyova
Tove
Proenza Schouler
Philosophy Di Lorenzo Serafini

За матеріалами vogue.it

Популярне на VOGUE