Трендова спідниця з леопардовим принтом: 6 ідей, як її носити цієї осені

Леопардовий принт вже не один десяток років посідає особливе місце у світі моди. Від стильних образів Джекі Кеннеді в 1960-х до зухвалого рок-н-рольного вбрання Деббі Гаррі — цей візерунок завжди привертав увагу. Попри свою яскравість, леопардовий принт доволі універсальний, що дозволяє вписати його в різні естетики.

Пік слави спідниць із леопардовим принтом у сучасності припав на 2019 рік. Популярність та всюдисутність атласної спідниці Réalisation Par переросла в тренд. Однак, як часто буває з модними тенденціями, захоплення леопардовим принтом швидко минуло. І знову ж таки, як часто трапляється з трендами, у 2024 році воно повернулося.

Дизайнери пропонують нові інтерпретації леопардового принта: від стильних комплектів і костюмів брендів Prada та Celine до елегантних максіспідниць Oscar de la Renta. Окрім того, нині є багато нових способів стилізувати цей орнамент. Леопардовий принт — це вічний тренд, який здатний оживити будь-який образ. Ми підготували для вас кілька ідей, які допоможуть створити модний та гармонійний образ. Розглянемо кілька варіантів стилізації спідниці з леопардовим принтом.

Леопардовий total look

Для сміливих та впевнених у собі дівчат пропонуємо створити монохромний образ з леопардовим принтом. Доповніть леопардову спідницю однотонним топом, препі-лоферами та білими шкарпетками для створення образу в дусі рок-н-ролу.

Мінімалістичний шик

Якщо віддаєте перевагу більш стриманому вбранню, поєднуйте леопардову спідницю з простим білим топом та лаконічними чорними аксесуарами. Такий образ матиме стильний та елегантний вигляд.

Романтичний та жіночний образ

Для створення романтичного образу поєднайте леопардову мініспідницю з м'яким светром, взуттям на невисоких підборах та окулярами.

Стиль гранж

Об'єднайте леопардову спідницю довжини максі з об'ємним великим светром, шкіряною сумкою та взуттям на пласкій підошві. Такий образ не лише матиме стильний вигляд, а й буде доволі комфортним.

Препі-стиль

Додайте леопардовій спідниці стриманості за допомогою смугастого топу, перлів та спортивного взуття. Цей образ матиме свіжий та сучасний вигляд.

Експериментальний підхід

Для сміливих експериментаторок пропонуємо поєднати леопардову спідницю з об'ємним топом, кросівками та яскравим аксесуаром, наприклад, бантом для волосся.

Популярне на VOGUE