Made in Ukraine: найкращі сукні в техніці кроше

Кроше — найтактильніший і найжіночніший тренд 1970-х років — знову на піку популярності. Дизайнери у своїх колекціях весна-літо 2023, окрім коротких топів, сплетених гачком, роблять ставку на сучасні богемні сукні, які пропонують нову варіацію бабусиного в’язання. Саме такі трикотажні ажурні сукні врятують вас у літню спеку, а також стануть найуніверсальнішою річчю на пляжному відпочинку. Ми зазирнули до колекцій українських брендів та зібрали найкращі сукні, виконані в романтичній техніці кроше.

Комфортні сукні, які виготовляються шляхом переплетення петель пряжі або ниток за допомогою в’язального гачка, — необхідна інвестиція у літній гардероб. Одягайте їх поверх купальників на пляжі, з боді у вечірньому дрескоді і з джинсами та слайдерами вдень у місті. В колекції AnnaOctober ви знайдете вʼязану сукню з ажурним плетінням, у VikaAdamskayaмінімалістичну модель прямого крою, у TheBodyWear — варіант молочного кольору з довгими рукавами і спокусливим вирізом "краплею", а у COOSH — трикотажне вбрання з відкритою спиною. Незалежно від того, який з цих варіантів ви виберете, в’язані гачком сукні подарують вам відчуття легкості і комфорту у літню спеку.

Нюдові і молочні відтінки — найбільш популярні цього сезону в колекціях українських брендів, але ви також можете знайти чорні, брунатні і навіть золоті сукні. Зокрема, TGBotanical показали двоколірну сукню з вирізами на талії, TheLace запропонували чорну сукню, що скидається на рибальську сітку, а OceanSilk зробили ставку на сукню кроше на тонких бретельках із золотої пряжі, яка буде чарівно мерехтіти під сонячними променями. Якщо ж ви шукаєте коротку сукню, то найкращим варіантом стане невагома і жіночна біла модель з колекції O.Taje.

Популярне на VOGUE