Made in Ukraine: найкращі образи до Дня всіх закоханих

Світло завжди перемагає над темрявою, добро над злом, а любов над ненавистю. Саме з таким позитивним настроєм та вірою у краще пропонуємо зустрічати День усіх закоханих цього року. Незалежно від того, плануєте провести ви цей день з коханим, зустрітися з подругами або насолодитися усамітненням, вам точно піднесе настрій красивий і романтичний образ. А шукати його ми пропонуємо в колекціях українських дизайнерів. Придивіться до суконь у відтінках кохання, сексапільних корсетів, елегантних брючних костюмів, образів із зображеннями валентинок або теплих худі з романтичними написами. Vogue.ua зібрав найкращі вбрання до Дня святого Валентина в колекціях українських брендів.

L'eskizzo

Лукбук нової колекції L'eskizzo присвячений пробудженню любові навіть у суворій реальності та святкуванню її як найбільшої рушійної сили. До нової колекції Timetolove увійшли елегантні брючні костюми з атласним комірцем кольору фуксії з шифоновою краваткою, яскраві спідничні сети та сукні у відтінку айворі з рожевим ліфом. Frolov пропонують сексуальну корсетну сукню з вирізом у формі серця, прикрашеного камінням Swarowski, Arutiunova — мінісукню в рожевому кольорі, Anna October — біле шовкове вбрання з ромбовидним принтом, яке можна доповнити високими рукавичками, а Marianna Senchina — оксамитову сукню із зображенням валентинок на грудях.

Frolov

Arutiunova

Anna October

Marianna Senchina

Український бренд GEPUR створив нову колекцію до Дня всіх закоханих, до якої увійшли затишні худі з романтичними написами, молочні боді з принтами, червоні шкарпетки та шовкова хустка. Саме ці речі можуть бути чудовим подарунком для коханої людини. В колекції MY x MY ви знайдете костюм у кольорі фуксії з пірʼям, у Lili Mager — сукню з флористичним принтом, у STATNAIA — сексуальні корсети, які можна комбінувати з денімом, широкими штанами чи жіночними спідницями, у Must Have — червоне вбрання у довжині міді, а у Santa Brands — напівпрозорий костюм із кристалами.

MY x MY

Lili Mager

Statnaia

Gepur

Santa Brands

Must Have

Популярне на VOGUE