Made in Ukraine: 5 ефектних мінісумок, які прикрасять ваше літо

Мінісумки вже не перший сезон очолюють списки модних трендів: дизайнери створюють маленькі версії своїх культових аксесуарів, освідчуються в коханні яскравими геометричними моделями та варіантами, усипаними ефектним декором, а streetstyle-інфлюенсери охоче показують з чим поєднувати їх у повсякденному житті. Якщо у вас ще немає модної мікросумки, то цього літа у вас є шанс спробувати цей, хоч і, непрактичний, але гарний тренд. Vogue.ua зазирнув у колекції до українських брендів та зібрав найкращі мінісумки, які прикрасять ваш літній гардероб та піднімуть настрій.

imageVerbena
LONA PRIST

Шкіряна мініверсія культової прямокутної сумки-тоуту LONA PRIST, що нагадує плитку шоколаду, ідеально підійде для створення модних літніх образів. Дівчатам, які віддають перевагу мінімалістичним аксесуарам в класичних відтінках, підійде модель 3x2 в бежевому або молочному кольорі, а модницям, які люблять експерименти, радимо освіжити гардероб відтінком літньої трави. Мінісумку зі строчкою в зеленому кольорі ви можете використовувати як з яскравим одягом, так і носити з однотонними речами, переводячи весь акцент на сумку.

Verbena

Сумки з ефектними ручками – модний тренд, який хочеться встигнути спробувати, поки ще тепло. Цього сезону, крім сумок з масивними ланцюгами, дизайнери пропонують сумки з пластиковими ручками, що нагадують великі намистини. Знайти таку модель можна в колекції українського бренду Verbena, який вміє це робити найкраще. У лінійці бренду представлені сумки всіх кольорів веселки з яскравими ланцюжками, які неодмінно піднімуть настрій і прикрасять ваш стиль. На перший погляд, іграшкові сумки, проте насправді модний аксесуар у літніх образах.

Nottwins

Зараз мінісумки носять усі головні модниці. Дівчата використовують маленький аксесуар не для того, щоб помістити туди все необхідне, а навпаки, щоб обіграти і доповнити образ. Так, наприклад, кришталеву мікросумку українського бренду Nottwins можна використовувати як прикрасу у вечірньому виході. У колекції марки можна знайти блискучі сумки різних відтінків – від яскравої фуксії до блакитного і срібного відтінку. Деякі з моделей декоровані пір'ям та торочками.

Lovandbag

Якщо ви втомилися від гіперболізованих сумок, в які можна помістити практично все життя, то пропонуємо вибирати акуратні невеликі моделі геометричних форм. Одну з таких сумок ви знайдете у колекції українського бренду Lovandbag. Яскраві відтінки, модний дизайн та функціональна ручка – ось головні складові актуальної літньої сумки на щодень. Ви можете поєднувати її з джинсами і вкороченими топами, доповнювати брюки та ділові жакети або брати в пару до романтичної сукні чи трикотажного костюма.

Vikele Studio

Сумок багато не буває – про це знає кожна модниця. Крім містких тоутів, модних багетів, натхненних естетикою 1990-х років і безформних шопперів, потрібно мати в арсеналі маленьку універсальну сумку, яка прикрасить як денний, так і вечірній виходи. Цього літа придивіться до сумки-трансформера Gracia українського бренду Vikele Studio. Мінімодель із білої шкіри із золотою фурнітурою та страусиним пір'ям, яке можна за бажання зняти, ідеальний аксесуар для модних літніх образів.

Популярне на VOGUE