Які ботильйони купити цієї весни

Коли наймодніша шкіряна куртка цього сезону вже куплена, саме час підібрати до неї відповідну пару черевиків або ботильйонів, тим більше, що над новим сезоном весна-літо 2019 дизайнери добряче попрацювали. На подіумах панували ботильйони на геометричних підборах, різні черевики у стилі вестерн, шнурівка з нульових, футуристичні пари і грубі черевики у стилі гранж. Vogue.ua зібрав найстильніші пари сезону весна-літо 2019.

imageRedemption весна-літо 2019
Незвичайні підбори

Ботильйони на химерних каблуках цієї весни обов'язково мають бути в гардеробі у кожної модниці. Так, трикутний, циліндричний, ламаний, вигнутий, блискучий або такий, що імітує дерево, каблук створить навіть із мінімалістичної пари справжній арт-об'єкт.

Шнурівка

Шнурівка, головний взуттєвий тренд нульових, знову на вершині популярності. Так, Louis Vuitton і Mary Katrantzou представили витончені гостроносі ботильйони, а Jeremy Scott зробили реверанс у сторону спортивної естетики.

Дикий Захід

Черевики в стилі вестерн не планують покидати художній альбом модниць в новому сезоні. Навпаки, багато дизайнерів оспівали тему Дикого Заходу і зізналися у коханні козакам і всіляким черевикам у стилі вестерн. Так, Redemption прикрасили козаки за допомогою стразів, а Maison Margiela продемонстрували ефектну золоту пару ковбойських черевиків.

"Пластик-фантастік"

Курс на прозорість не покидає модні рейтинги цієї весни, а набуває нового прочитання. Не обов'язково жертвувати власним комфортом та одягати чистий пластик. Достатньо буде кількох вставок PVC-матеріалу або прозорого пластикового каблука.

Грубі черевики

Грубі черевики в стилі гранж – історія тривалістю в життя, яка з року в рік залишається все так само актуальною. Вони матимуть стильний вигляд як з повітряними сукнями, посипаними квітковим принтом, так і з потертими джинсами і футболкою з емблемою улюбленої рок-групи.

Відкритий носик

Прихильницям класичних ботильйонів варто звернути увагу на моделі з незвичайних матеріалів з відкритим носиком. За модними парами пряма дорога до Roberto Cavalli і Burberry.

Білі пари


У новому сезоні весна-літо 2019 сміливо можна робити ставку на білі черевики або ботильйони, які нехай і не дуже практичні, зате радують око.

Декор

"Нехай завжди буде свято" – саме під таким девізом Balmain і Christopher Kane створили мерехтливі ботильйони, прикрашені стразами, а Prabal Gurung прикрасив фіолетові гостроносі пари за допомогою різнокольорового пір'я марабу.

Популярне на VOGUE