5 модних весільних зачісок сезону весна-літо 2024

Теплий весільний сезон за пів року знову буде на порозі, і ті наречені, хто планує свято на цей період, вже можуть починати будувати плани. При пошуку весільного образу варто звернути увагу не тільки на сукню, а й продумати взуття, прикраси, макіяж і зачіску. Сьогодні ми хочемо поговорити про останню. Наступного сезону будь-яка наречена зможе вибрати щось собі до смаку з чималої кількості варіантів ― від романтичних атласних стрічок у волоссі до ефектних головних уборів з коштовностями замість вуалі. Vogue.ua зібрав 5 модних весільних зачісок сезону весна-літо 2024.

Versace

Атласні стрічки

Стрічкова коса стала вірусною зачіскою після показу ChristianSiriano весна-літо 2024 на Тижні моди в Нью-Йорку. Цей тренд миттєво стане фаворитом серед наречених у наступному весільному сезоні. Коса зі стрічкою ― свіжа інтерпретація двох популярних способів укладання волосся.

Christian Siriano

Якщо зібране в косу волосся ― не ваш стиль, але атласні стрічки до душі, розгляньте інший образ із стрічкою, який ми помітили на подіумі ChristianSiriano: окремі смужки, інтегровані у вільно розпущене волосся.

Christian Siriano

Затискачі та пов'язки

В колекції Versace весна-літо 2024 було багато витончених аксесуарів для волосся, і майже всі мали виразний весільний настрій. Ці суцільні аксесуари для волосся — затискачі та пов’язки зі стрічками, зроблені з металевої шкіри та інкрустовані дорогоцінними каменями, продовжують тенденцію на стрічки у волоссі у більш витонченому прочитанні. Ці аксесуари запозичені з вінтажного стилю balletcore1950-х років.

Versace

Versace

Звичайно, цей тренд весільних зачісок далеко не новий — наприклад, Зої Кравіц продемонструвала його ще в 2020 році на своєму власному весіллі, коли одягла білу пов’язку зі стрічкою в стилі balletcore. Але, як то кажуть, те, що зараз відбувається, завжди повертається, тому стрічки в усіх інтерпретаціях стануть найбажанішими аксесуарами наречених наступного сезону.

Весілля Зої Кравіц

Головні убори

Головні убори стали одним із найбільших весільних трендів наступного сезону. Фата, діадема та інші способи прикрасити голову ― вже минула епоха.

Simone Rocha

У SimoneRocha весь показ був справжньою мрією нареченої. На головах моделей можна було побачити квіткові прикраси з бісеру, камінців та стрічок. Ідея таких коштовних ажурних головних уборів є вельми перспективою для літнього весільного сезону. Пропонуємо взяти до уваги цю небанальну тенденцію.

Simone Rocha

"Недоглянуте" волосся

На останніх показах 3.1PhillipLim і PrabalGurung в центрі уваги опинився тренд на "недоглянуте" волосся. Йдеться про зачіску, яка не демонструє жодних зусиль щодо вкладання. Моделі розпустили волосся, і його пасма недбало лежали на лобі, а природні хвилі залишилися.

3.1 Phillip Lim

Prabal Gurung

За матеріалами vogue.com.au

Популярне на VOGUE