5 улюблених streetstyle-трендів знаменитостей

Осінь триває, як і оновлення гардероба. Знамениті дівчата і відомі трендсеттери, як-от Кая Гербер, Белла Хадід, Емілі Ратаковські і Вікторія Бекхем, вже щосили демонструють нові осінні образи. Для стильних ансамблів дівчатам необхідні тільки 5 нових речей, за допомогою яких можна повністю освіжити гардероб. Vogue.ua пропонує правильно спланувати бюджет цієї осені і придбати лише стратегічно необхідні в новому сезоні речі.

imageБелла Хадід
Маскулінний жакет

Вільний жакет з маскулінною лінією плеча, що відсилає до епохи 1980-х років, став улюбленим елементом гардеробу відомих дівчат цієї осені. Можна вдягнути картатий statement-жакет на голе тіло з прямими джинсами і додати сумку baguette, як це робить Кая Гербер, або накинути на плечі лаконічну модель у парі з білою водолазкою за прикладом Емілі Ратаковські. А якщо хочеться скласти монохромний образ, доречний для світського заходу, лимонний атласний ансамбль, як у Марго Роббі, стане найкращим рішенням.

Кая Гербер
Емілі Ратаковські
Марго Роббі

Грубі черевики

Цієї осені, щоб стати зіркою стритстайлу, достатньо придбати грубі черевики на масивній підошві, які стали головним взуттям на Тижні моди в Парижі. Дівчата вибирають легендарні пари "1460" Dr. Martens, масивні моделі на тракторній підошві з великою кількістю накладних кишень Prada або шкіряні з шипами Alexander McQueen, що відсилають до культури панку. Кендалл Дженнер, Белла Хадід і Ельза Госк демонструють, як носити наймодніші черевики цієї осені.

Белла Хадід
Ельза Госк
Кендалл Дженнер

Довжина максі

Довжина максі на перший погляд може здатися літнім елементом. Проте існують десятки способів вписати довгі спідниці та сукні в осінній гардероб без незручностей в період дощів і холоднечі. Кім Кардаш'ян, наприклад, пропонує зробити ставку на шкіряну спідницю максі в парі з високими чобітьми, Дженніфер Лоуренс поєднує романтичну спідницю з плісе зі шкіряною курткою, а Вікторія Бекхем бере курс на жіночність – червону лаконічну сукню в парі з леопардовими ботильйонами. На плечі можна накинути пальто кольору camel – і осінній образ готовий!

Вікторія Бекхем

Кім Кардаш'ян
Дженніфер Лоуренс

Об'ємні клатчі

Об'ємні клатчі неправильної форми, що нагадують повітряні хмари, головне придбання цієї осені. Модний аксесуар доповнить як буденний образ, так і з легкістю обіграє вечірній ансамбль. Знамениті дівчата добре про це знають. Ріанна бере до пари монохромному вечірньому образу культовий клатч Bottega Veneta з екзотичним тисненням, а Лілі Олдрідж комбінує клатч карамельного забарвлення з утилітарним комбінезоном на кожен день. Тим часом Вікторія Бекхем обрала величезний жовтий ридикюль.


Ріанна
Лілі Олдрідж
Вікторія Бекхем

Широкі штани

Вузькі штани і джинси офіційно залишилися в минулому. У сезоні осінь-зима 2019/2020 знаменитості все частіше воліють широкі моделі родом з 1970-х. Кара Делевінь вибирає картатий костюм з її нової колекції розкльошені штани і укорочений двобортний жакет, Марго Роббі практикує поєднання джинсів-кльош і укороченого светра, а Кеті Голмс робить ставку на широкі штани Khaite.

Кара Делевінь
Марго Роббі
Кеті Голмс


Популярне на VOGUE