16 весільних образів для сучасних наречених

Вересень традиційно вважають піком весільного сезону. Вже не спекотна, але ще не похмура погода сприяє проведенню цього відповідального свята. Для наречених, які перебувають у пошуках своєї ідеальної сукні, Vogue.ua підготував добірку актуальних весільних образів. У центрі уваги: мінімалістичні образи у стилі весільної сукні Меган Маркл, сучасні невимушені інтерпретації, нетрадиційні фасони і кольори, а також мініверсії весільних суконь для другої частини святкування.

imageBrandon Maxwell осінь-зима 2019/2020
Класика

Класичні мінімалістичні весільні образи завжди будуть актуальними, незалежно від часу і сезону. Елегантні сукні-футляри у стилі 1990-х, вишуканий блиск шовку або атласу, чуттєві відкриті плечі і мінімум декору – все для того, щоб забезпечити всю увагу нареченій і підкреслити витончені вигини фігури і чистоту образу.

Brandon Maxwell осінь-зима 2019/2020

Сучасні інтерпретації

Зовсім не всі наречені бачать себе в традиційній весільній сукні. Багато дівчат воліють зручність, невимушеність і небанальний дизайн. Для свята вільного формату підійдуть сукні з рукавами, прикрашеними рюшами або воланами, графічні вирізи, асиметричний поділ або зовсім строгі брючні костюми і елегантні комбінезони.

Philosophy Di Lorenzo Serafini осінь-зима 2019/2020

Час танцювати

Весілля – одна з головних подій в житті кожної дівчини. Хочеться насолодитися кожною хвилиною цього свята і запам'ятати кожен момент. До середини вечора зазвичай більшість наречених воліють переодягнути вінчальну сукню на більш зручне і практичне вбрання. Для цього дизайнери створили мініверсії весільних суконь або урочисті образи, прикрашені мільйоном дрібних блискучих леліток. У сукнях Self-Portrait, Retrofête and Rasario буде комфортно танцювати до ранку.

Self-Portrait осінь-зима 2019/2020

Гідна альтернатива

Існує безліч гідних альтернатив вінчальних образів для наречених, що воліють нетрадиційні вбрання і практичність. Можна зробити реверанс у бік шовкової slip-dress або погратися з кольором: вибрати блакитні, сині, рожеві або будь-які інші відтінки суконь. Таке вбрання знадобиться потім ще не раз.

Vera Wang осінь-зима 2019/2020

Популярне на VOGUE