Streetstyle: які білі кросівки придбати цієї весни

Емілі Ратаковскі, Джіджі Гадід і Кеті Голмс люблять білі кросівки, які пасують до всього. Від класичних спортивних до ретростилів — Vogue.ua зібрав наймодніші моделі, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Шкіряні

Джіджі Гадід

Носити біле взуття можна і вдень, і ввечері, що довела Джіджі Гадід, поєднавши шкіряні кросівки з повсякденним комбінезоном і протисонцевими окулярами. Модель Howell від Tory Burch із закругленим носком — вдалий вибір.

Полотняні

Обрі Плаза

Взуття французького бренду Feiyue, яке Обрі Плаза носить з мінісукнею і вільним жакетом, додає легкості весняному образу. Комбінуйте їх із високими шкарпетками, щоб надати вбранню грайливого характеру.

На липучці

Кеті Голмс

Кеті Голмс зробила кросівки на липучці частиною свого зимового стилю в поєднанні зі світшотом і пальтом геометричного крою. У теплу весняну погоду замінить верхній одяг легким жакетом чи улюбленим трикотажним пуловером.

На платформі

Пріянка Чопра

Білі кросівки на платформі, як у Пріянки Чопри, є доказом того, що це взуття може зробити ефектним повсякденний образ із легінсами і поза спортзалом. Хоча Air Force 1 — це модель, що вже стала класикою, не бійтеся вибирати розкішні дизайни Prada або Chloé.

У стилі ретро

Емілі Ратаковські

Беріть приклад з Емілі Ратаковскі і поєднуйте їх з елегантним одягом. Оскільки кросівки у ретростилі, вони також є чудовою основою для образу з флористичними сукнями або комфортними широкими джинсами.

Високі

Джесіка Альба

Зверніть увагу на класичні "конверси", як у Джессіки Альби, або вибирайте щось більш дивовижне, наприклад, потерті кросівки R13 або футуристичні моделі JW Anderson.

Спортивні

Кендалл Дженнер

Не обов’язково ходити в спортзал, як Кендалл Дженнер, щоб їх носити. Спробуйте поєднувати такі кросівки з невимушеним одягом, як-от мішкуваті джинси та шкіряна куртка.

З яскравою підошвою

Дженніфер Гарнер

Образ Дженніфер Гарнер — спідниця, футболка та светр — це класичне поєднання, яке виглядає невимушеним і водночас створює відчуття завершеності. Модель Toteme стане вашим новим фаворитом.

Текст: Madeline Fass, Aemilia Madden

За матеріалами vogue.com.

Популярне на VOGUE