У київському Vogue Café у Fairmont Grand Hotel Kyiv оновили меню. Тепер в одному з наймодніших ресторанів столиці стало ще затишніше.

Команда Vogue Café створила для своїх гостей ще комфортнішу атмосферу, яку майстерно підкреслює оновлене сезонне меню, а також сніданки й ланчі у форматі а-ля карт.
У новому меню — страви класичної європейської кухні й сезонні позиції, серед яких орзо з морепродуктами, тартар з лосося, лангустіни темпура з томатами, гарбузовий суп з лососем, салат із цукіні й броколі, лосось із соусом тархун і цвітною капустою та запечений сибас із часником.
На десерт Vogue Café пропонує сезонну новацію: дульче з грушею на основі крему-дульче з молочного шоколаду з карамельним морозивом, мусом з горіхів пекан, пряною грушею й бобами тонка.
Команда ресторану також розробила новий формат видавання замовлень, який передбачає термін очікування до 15 хвилин. Vogue Café працює в удосконаленому режимі: до 12:00 подають сніданки, а до 17:00 — бізнес-ланчі. Водночас ланч можна замовити комплексно або сформувати самостійно з основного меню.
У ресторані суворо дотримують правил безпеки для гостей і персоналу. Команда Vogue Café обіцяє підсилити вимоги до санітарних норм. Простір ресторану реорганізовано спеціально для дотримання максимальної дистанції між гостями й персоналом.