Рецепт дня: весняне ризото із зеленої спаржі

"Спаржа щороку ніжно нагадує нам, що час плине і є речі, якими потрібно насолоджуватись в моменті", каже Анастасія Ворже, кулінарна блогерка, авторка сайту madamevorger.com. І пропонує простий рецепт спаржі вишукане, смачне і легке в приготуванні ризото зі спаржею

Яскраво-зелені, пружні паростки спаржі — справжній символ весни, і саме час приготувати з ними розкішне італійське ризото. У класичних рецептах шматочки спаржі додають на початку приготування й тушкують разом із рисом. Але є нюанс: так овоч втрачає свій насичений зелений колір. Тому я пропоную альтернативний підхід, який потішить не лише смак, а й очі справжніх естетів.

Ми блискавично відваримо спаржу в бульйоні та подрібнимо до пюре. І таким чином отримаємо ризото ніжно-салатового кольору, наповнене смаком спаржі, весняного скарбу. Решта рецепту буде класичною і дуже італійською.

image

Декілька правил приготування ризото

Інгредієнти

Рецепт:

Популярне на VOGUE