Освіжний ігристий коктейль для спекотного літа

FOOD
12 червня 2020

Bvlgari Il Bar Tokyo розкриває секрети приготування свого популярного коктейлю на основі ігристого. Гарна новина: його досить легко приготувати вдома.

Інгредієнти:

5—10 мл сиропу;

20 мл соку лайма;

ігристе вино;

20 мл журавлинного соку;

3 часточки огірка.

Приготування

Налити в склянку журавлинний сік.

Додати 3 часточки огірка (зручно нарізати їх овочерізкою).

Потовкти огірок, поки він не змішається із журавлинним соком.

Додати сік лайма і сироп, добре перемішати.

Процідити суміш соків, наливаючи її в келих з кубиками льоду.

Долити в келих ігристого. Готово!

Популярне на VOGUE